Login

Utilizator:

Parola:

Meniu
>> Home
>> Hobby
Powered by

 

-scurt istoric-

 • 14 Ianuarie 1990 - apare RET (Revista Electronicii Timisene) prima revista tehnica privata aparuta dupa revolutie- primul numar este vandut de studenti, iar banii sunt donati pentru studentii raniti. Revista a fost editata de domnul Tomoroga Mircea. Pe parcursul a doi ani s-au scos 16 numere, cateva suplimente, plus unele carti ale unor autori profesori la Universitatea Politehnica, colegi cu editorul.
 • 1991 apare firma " TM " avand ca actionar unic pe domnul Tomoroga Mircea.
 • 1990-1991 este deschis primul magazin de componente electronice, cunoscut sub numele de RET ; sunt incepute unele activitati de productie, microproductie si proiectare .
 • 1993 apare firma RET ELECTRONIC CENTER - pentru productie de serie mare.
 • 1993 apare firma " GENERAL ELECTROTEHNIC ELECTRONIC SERVICE " SRL - societate creata pentru microproductie , dezvoltarea de KIT-uri sau alte produse precum si realizarea revistei.

  Din RET s-au mai scos 4 numere(la tiraje de aproximativ 20000 de bucati), insa recuperarea banilor era asa de grea incat s-a renuntat (1994) la editarea ei.

  La varf 1993-1997 grupul a avut in jur de 130 de angajati si o cifra de afaceri de 3 milioane marci germane.

 • 2000 toti angajatii grupului trec, odata cu spatiile si mijloacele de productie, pe firma "GENERAL ELECTROTEHNIC ELECTRONIC SERVICE", iar activitatile principale sunt:

  - productia de cablaje imprimate

  - productia de circuite electronice

  - comertul cu componente si materiale electronice.

Firma este angrenata in lanturi industriale serioase, dintre care cel mai important este cel prin SC ELBA SA pentru care realizam cablaje imprimate pentru stopurile de la unele modele precum si circuite electronice pentru unele lampi .

 

Colaboram deasemenea foarte bine cu firme producatoare sau de comert cum ar fi: SC ADELAIDA IMPEX SRL, SC TELEZIMEX SA, SC SILVER TRADING SRL, SC Contactoare Buzau S.A , SC CIP SRL, etc.

Cautam colaboratori noi si oferim avantajul unei foarte mari experiente (peste 1000 de produse si subproduse realizate), accesul la cele mai mici preturi la unele materiale, colaborarea cu cadre universitare de renume pentru orice proiect, relatii bune cu firmele din domeniu.

In acest moment pe langa oferta de produse (pe care o imbunatatim permanent) am introdus pe internet la adresa http://www.ret-electronic.ro si o oferta de componente aflate pe stocurile noastre din afacerile anterioare sau din afacerea curenta. Speram sa colaboram si cu alti producatori sau comercianti deoarece la aceste componente putem oferi cel mai bun pret.

In ceea ce priveste RET - mai avem ramase cantitati foarte mari din unele numere pe care le oferim gratuit, in special prin magazinele cu care colaboram - si va rugam sa ni le solicitati.

Pentru viitor ne propunem sa crestem calitatea precum si aspectul produselor (am introdus sistemul de management al calitatii), sa crestem oferta.

Multumim celor care au avut rabdarea de a citi aceste randuri si asteptam comentarii, propuneri de colaborare, comenzi, precum si orice idee pe care doriti sa o puneti in practica si la care v-am putea ajuta.

Va multumesc in numele colectivului actual,

Tomoroga Mircea

-manager general-

 
Cautare
Titlu:
Cautare avansata
 
Download

Oferte speciale

Oferta noastra de servicii si produse

Link-uri
>> www.adelaida.ro
>> www.audiotehnic.ro
>> www.izatech.ro
>> www.telezimex.ro
Copyright © 2007 RET Electronic. All rights reserved.